Handelsbolaget Stjärnsmällen

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget Stjärnsmällen är en verksamhet som finns i Piteå. I Handelsbolaget Stjärnsmällen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Bert Johan Sören som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Stig Roger som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Viklund, Karl Göte som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Stjärnsmällen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Stjärnsmällen på telefon .

Häst- och travverksamhet.

Idag är Handelsbolaget Stjärnsmällen av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Stjärnsmällen är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Stjärnsmällen innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Stjärnsmällen är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Stjärnsmällen så är det följande:
Firman tecknas av Göte Viklund ensam.

Handelsbolaget Stjärnsmällen har 969685-6831 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.