TOPTRAD Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969685-0206 är organisationsnummer för företaget TOPTRAD Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TOPTRAD Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som TOPTRAD Handelsbolag finns i.

TOPTRAD Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-04-11 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för TOPTRAD Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

TOPTRAD Handelsbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för TOPTRAD Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med TOPTRAD Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5877320 eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 17, 945 34, Rosvik

Grossistverksamhet med inriktning på handel och import av produkter från sydeuorpa och fjärran Östern inom trävaror, konfektion och livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med TOPTRAD Handelsbolag och det är Johansson, Tyko Rolf Torbjörn som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Lundkvist, Ulf Peter Magnus som är född 1969 och har titeln Bolagsman,