Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-11-28.

Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-05-22. Men sedan 2002-05-09 så har Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hemlundav. 217, 944 73, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5710425.

Piteå arbetar för att bolag som Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Fastighetsförvaltning av industrilokaler.

Firmatecknare för Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Tore Nordlund ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Karl Mats Jimmy som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Johansson, Mats Jan-Erik som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Nordlund, Bengt Peter som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Nordlund, Jan Christer som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Nordlund, Tore Valdemar som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Nordlund och Johansson Fastigheter i Öjebyn Handelsbolag är 969678-1070.