JPPPr InterMedia Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969659-4952 är organisationsnummer för verksamheten JPPPr InterMedia Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JPPPr InterMedia Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som JPPPr InterMedia Handelsbolag finns i.

JPPPr InterMedia Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-05-17 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JPPPr InterMedia Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JPPPr InterMedia Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för JPPPr InterMedia Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Jan-Peter Andersson ensam.

Vill ni komma i kontakt med JPPPr InterMedia Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-60155 eller genom brev på följande adress:
N. Björklundav. 23, 943 31, Öjebyn

Multimedia produktion, informations produktion, personalutvecklingstjänster och musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med JPPPr InterMedia Handelsbolag och det är Andersson, Jan Peter Sigurd som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Andersson, Jens Petter Signar som är född 1979 och har titeln Bolagsman,