Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-27.

Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1998-03-25. Men sedan 2001-08-27 så har Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 1, 941 38, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-232050.

Piteå arbetar för att verksamheter som Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att utveckla och bedriva drift av tekonologi för kemikalieåtervinning samt ång kraftproduktion i anslutning till framställning av sulfatmassa, baserad på förgasning av svartlut samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag och det är följande personer, Chemrec Kraftliner i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Chemrec Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Österberg, Kristina Madelein som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Chemrec Kraftliner i Piteå Kommanditbolag är 969649-0516.