Långträsk Skogstransporter Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Långträsk Skogstransporter Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Långträsk Skogstransporter Handelsbolag finns. I Piteå så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Långträsk Skogstransporter Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Långträsk Skogstransporter Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Långträsk Skogstransporter Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Långträsk Skogstransporter Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Basv. 14, 942 05, Långträsk men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-220241.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Långträsk Skogstransporter Handelsbolag har idag 969646-4735 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Långträsk Skogstransporter Handelsbolag

Åkeri och skogstransporter.

I Långträsk Skogstransporter Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öberg, Monica Birgitta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Öberg, Sven Göte som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .