Sundboms Technical Trading Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Sundboms Technical Trading Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Sundboms Technical Trading Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sundboms Technical Trading Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Sundboms Technical Trading Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1995-10-02. Men sedan 1995-01-01 så har Sundboms Technical Trading Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hortlaxv. 141, 944 31, Hortlax. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sundboms Technical Trading Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-30440.

Piteå arbetar för att verksamheter som Sundboms Technical Trading Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sundboms Technical Trading Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Handel med vapen och fiskeredskap.

Firmatecknare för Sundboms Technical Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Sundbom, Nils Alvar och Sundbom, Elsa Marianne var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sundboms Technical Trading Handelsbolag och det är följande personer, Sundbom, Carl Clemens som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Sundbom, Elsa Marianne som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Sundbom, Kent Alvar som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Sundbom, Nils Alvar som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sundboms Technical Trading Handelsbolag är 969618-7765.