Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag är en verksamhet som finns i Piteå. I Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Astrid Ulla-Brita som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Johansson, Bo Tommy som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag på telefon 0911-31142.

Byggnadsträ arbeten.

Idag är Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Fam. Johanssons Bygg Handelsbolag har 969616-1281 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.