Taktjänst i Norr Handelsbolag

Norrbottens län

Information

916598-9477 är organisationsnummer för verksamheten Taktjänst i Norr Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taktjänst i Norr Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som Taktjänst i Norr Handelsbolag finns i.

Taktjänst i Norr Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-10-19 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taktjänst i Norr Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Taktjänst i Norr Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Taktjänst i Norr Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Taktjänst i Norr Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-19218 eller genom brev på följande adress:
Ampereg. 17, 941 47, Piteå

Takarbeten, byggnationer och reparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Taktjänst i Norr Handelsbolag och det är Cortinovis, Annika Catarina som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Johansson, Karl Mats Jimmy som är född 1960 och har titeln Bolagsman,