GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG

Norrbottens län

Information

GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-02-25. Men sedan 1992-01-01 så har GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Östanbäcksv. 45, 944 31, Hortlax. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-30978.

Piteå arbetar för att företag som GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Byggnadsverksamhet. Försäljning av byggnadsprodukter och mate- rial.

Firmatecknare för GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG och det är följande personer, Granberg, Curt Thomas som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Granberg, Ove Reinhold som är född 1947 och har titeln Bolagsman, T & O Granbergs Bygg AB som är född och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för GRANBERGS BYGGTJÄNST HANDELSBOLAG är 916598-7471.