Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Piteå och Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå är ett Handelsbolag och skapades 1991-09-30. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva handel med samt äga och förvalta fastigheter samt att bedriva övrig härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-14010.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå är AB Furunäsets Fastigheter som är född och har titeln Bolagsman, Piteå Näringsfastigheter Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Jonsson, Jan Rikard som är född 1955 och har titeln Prokurist, .

Handelsbolaget Stadsvapnet i Piteå har 916598-6077 som sitt organisationsnummer.