Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag

Norrbottens län

Information

916598-5228 är organisationsnummer för verksamheten Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag finns i.

Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-07-01 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-245393 eller genom brev på följande adress:
Sörv. 343, 946 92, Lillpite

Kurser, datakommunikation, distansundervisning, program- utveckling, service, installation, undervisningsorganisation, pedagogisk vägledning, seminarier.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordbas Markbygden, Data och Pedagogik Handelsbolag och det är Bergman, Karl Gunnar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Hansen Bergman, Liv Synnöve som är född 1950 och har titeln Bolagsman,