Pangea Property Partners Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Kommanditbolag som heter Pangea Property Partners Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Pangea Property Partners Kommanditbolag i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Pangea Property Partners Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1991-02-18 så har Pangea Property Partners Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pangea Property Partners Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Pangea Property Partners Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vasag. 11, 111 20, Stockholm. Vi ni istället prata med Pangea Property Partners Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-54525780.

Förmedling och försäljning av fastigheter och bostadsrätter, handel med aktier och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pangea Property Partners AB som är född och har titeln Komplementär, Pangea Holding AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Pangea Property Partners Kommanditbolag har 916598-3900 som sitt organisationsnummer.