Marknadssupport i Norr Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Marknadssupport i Norr Handelsbolag är ett bolag som finns i Piteå. I Marknadssupport i Norr Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckström, Lars Roland som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Bäckström, Lena Carina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marknadssupport i Norr Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Marknadssupport i Norr Handelsbolag på telefon 0911-69244.

Marknadsföring, försäljning (konsultverksamhet), affärs- utveckling, marknadsundersökningar, utbildning.

Idag är Marknadssupport i Norr Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Marknadssupport i Norr Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Marknadssupport i Norr Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Marknadssupport i Norr Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marknadssupport i Norr Handelsbolag så är det följande:
; Lars Bäckström ensam.

Marknadssupport i Norr Handelsbolag har 916598-2340 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.