Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

916598-1730 är organisationsnummer för bolaget Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Piteå som är den kommunen som Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag finns i.

Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1990-07-10 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-274700 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 3, 941 62, Piteå

Handel med sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anthill Mob Scandinavia Kommanditbolag och det är JERNSTALLET AB som är född och har titeln Komplementär, Berglund, Alf Jonas som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare,