Taxi Rosvik Handelsbolag

Norrbottens län

Information

916597-4446 är organisationsnummer för företaget Taxi Rosvik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taxi Rosvik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som Taxi Rosvik Handelsbolag finns i.

Taxi Rosvik Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-11-29 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taxi Rosvik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Taxi Rosvik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Taxi Rosvik Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Taxi Rosvik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-206857 eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 38, 945 34, Rosvik

Taxirörelse samt uthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Taxi Rosvik Handelsbolag och det är Burman, Viola Margareta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Hans Allan Roland som är född 1953 och har titeln Bolagsman,