Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring är en verksamhet som finns i Piteå. I Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmlund, Barbro Margareta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Holmlund, Knut Kenneth Juhani som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring på telefon .

Konsultverksamhet inom ekonomi och försäkringsbranschen samt utbildning.

Idag är Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Futura Ekonomi och Försäkring har 916597-2572 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.