Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1988-05-27. Men sedan 1988-01-01 så har Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Holmbomsv. 2, 945 92, Altersbruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Piteå arbetar för att bolag som Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Uppköp och försäljning av bär och skogsprodukter. Inköp och försäljning av svamp och skogsfågel m m.

Firmatecknare för Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter och det är följande personer, Lauri, Stig Bertil som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Lauri, Ulla-Britt som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Alters Bär o Skogsprodukter är 916597-1939.