NB Snickeriservice Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Piteå och NB Snickeriservice Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NB Snickeriservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för NB Snickeriservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

NB Snickeriservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1986-02-17. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NB Snickeriservice Handelsbolag ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Snickeriarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NB Snickeriservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är NB Snickeriservice Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med NB Snickeriservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-34077.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med NB Snickeriservice Handelsbolag är Nilsson, Karl-Gustav Emanuel som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Laila Ann-Marie som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

NB Snickeriservice Handelsbolag har 916596-3571 som sitt organisationsnummer.