Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag

Norrbottens län

Information

916596-3084 är organisationsnummer för företaget Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag finns i.

Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-12-20 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-10620 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av skylt och reklammaterial samt bildekaler o dyl.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonsson & Jonsson Skylt & reklam Handelsbolag och det är Jonsson, Gun Britt Mari som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Jan Tommy som är född 1957 och har titeln Bolagsman,