Rosenvik IT Media Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Piteå och Rosenvik IT Media Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Rosenvik IT Media Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rosenvik IT Media Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rosenvik IT Media Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1983-06-23. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Rosenvik IT Media Handelsbolag ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mat- och kaffeservice. Reklamuppdrag. Rep och försäljning av leksaker och hobbyartiklar. Skogsvård. Träförädling. Souvenir- tillverkning. Researrangör. Biluthyrning. Produktion och försäljning av dataprogram, föredrag och bildspel på cd och dvd, böcker och tidskrifter samt spel av olika slag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rosenvik IT Media Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Rosenvik IT Media Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Rosenvik IT Media Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rosenvik IT Media Handelsbolag är Rosenvik, Alf Sivert Gustaf som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Rosenvik, Gunnel Marika som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Rosenvik IT Media Handelsbolag har 916480-3356 som sitt organisationsnummer.