MICO, Mark och Bygg Handelsbolag

Norrbottens län

Information

916479-8697 är organisationsnummer för verksamheten MICO, Mark och Bygg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MICO, Mark och Bygg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Piteå som är den kommunen som MICO, Mark och Bygg Handelsbolag finns i.

MICO, Mark och Bygg Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-05-24 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MICO, Mark och Bygg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

MICO, Mark och Bygg Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för MICO, Mark och Bygg Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med MICO, Mark och Bygg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-65354 eller genom brev på följande adress:
Soldatg. 15, 943 35, Öjebyn

Bygg- och anläggningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med MICO, Mark och Bygg Handelsbolag och det är Lidman, Eva Ingrid Anneli som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Lidman, Leif Sture Ingvar som är född 1945 och har titeln Bolagsman,