Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1982-02-22. Men sedan 1982-01-01 så har Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Källbog. 30, 941 63, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-19970.

Piteå arbetar för att företag som Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Försäljning av cyklar och tillbehör samt cykelreparationer. Försäljning av ishockeyklubbor, kälkar, skidor jämte skid- valla.

Firmatecknare för Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag och det är följande personer, Holmberg, Anita Ann-Marie som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Holmberg, Helmer Lester som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Cykel & Fritid i Piteå Handelsbolag är 916479-7103.