Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Piteå och Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör är ett Handelsbolag och skapades 1976-04-29. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rörinstallationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-66465.

Firman tecknas av Ström, Sune Henry och Ström, Tora Margareta var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör är Ström, Sune Henry som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Ström, Tora Margareta som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Johansson & Ströms Rör har 916478-1826 som sitt organisationsnummer.