Rosviks IK

Norrbottens län

Information

898800-6337 är organisationsnummer för bolaget Rosviks IK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosviks IK är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Piteå som är den kommunen som Rosviks IK finns i.

Rosviks IK har varit registrerat sedan 1985-03-25 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosviks IK så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rosviks IK är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Rosviks IK är följande:
; Martin Nilsson, Hjalmar Lindberg, May Andersson och ; Sandra Lundström, de två sistnämnda utom styrelsen, ; var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Rosviks IK så kan ni göra det på telefon genom 0911-206395 eller genom brev på följande adress:
Vallav. 11, 945 33, Rosvik

Försäljning av fritidsartiklar, kioskrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rosviks IK och det är Lejon, Marja Liisa som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Kurt Hjalmar Isidor som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Bror Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Jan Allan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Dag Martin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Kurt Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotTörnlund, Jan Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,