E Sandberg Maskin

Norrbottens län

Information

820702-XXXX är organisationsnummer för bolaget E Sandberg Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E Sandberg Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som E Sandberg Maskin finns i.

E Sandberg Maskin har varit registrerat sedan 2002-04-26 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för E Sandberg Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

E Sandberg Maskin är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för E Sandberg Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med E Sandberg Maskin så kan ni göra det på telefon genom 070-3394653 eller genom brev på följande adress:

Fordons, traktor och maskinarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E Sandberg Maskin och det är Sandberg, Lars Åke Erik som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,