GJ Produktion

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och GJ Produktion är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och GJ Produktion är ett av dem. Statusen för GJ Produktion är att Bolaget är aktivt.

GJ Produktion är ett Enskild firma och skapades 2007-03-22. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som GJ Produktion ska trivas.

GJ Produktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig, litterär och artistisk verksamhet. Metallegoarbeten såsom borrning, svarvning och svetsning. Maskinreparationer av allmänt mekaniskt slag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GJ Produktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är GJ Produktion och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med GJ Produktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6001684.

.

De som är på något sätt har med GJ Produktion är Johansson, Gustav Erik som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

GJ Produktion har 820625-XXXX som sitt organisationsnummer.