PBL fastigheter och fastighetsservice

Norrbottens län

Information

PBL fastigheter och fastighetsservice är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som PBL fastigheter och fastighetsservice finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PBL fastigheter och fastighetsservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-20.

PBL fastigheter och fastighetsservice som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-12-30. Men sedan 2005-01-20 så har PBL fastigheter och fastighetsservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PBL fastigheter och fastighetsservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6080957.

Piteå arbetar för att verksamheter som PBL fastigheter och fastighetsservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PBL fastigheter och fastighetsservice. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Byggnadsverksamhet och serviceverksamhet inom bygg och fastighetsbranschen, fastighetsförvaltning och solarieverksamhet.

Firmatecknare för PBL fastigheter och fastighetsservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PBL fastigheter och fastighetsservice och det är följande personer, Berg Lagerlöf, Nils Ulf Peter som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PBL fastigheter och fastighetsservice är 811106-XXXX.