Lillpite Innovation

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Lillpite Innovation. Det finns flera verksamheter som liknar Lillpite Innovation i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lillpite Innovation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-03-23 så har Lillpite Innovation varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lillpite Innovation och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Lillpite Innovation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lillpite Innovation så kan ni göra det på 0911-245328.

Smidesarbeten, svetsning av metallkonstruktioner samt reparation av fordon. Tillverkning och försäljning av mindre stålkonstruktioner.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindgren, Sven Erik Urban som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lillpite Innovation har 810623-XXXX som sitt organisationsnummer.