Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Ekonomisk förening. Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a är ej momsregistretat och har organisationsnummer 798800-0670.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-70148 alternativt besöka eller skicka post till Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a på följande adress Sikforsv. 26, 942 94, Sikfors.

Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Sikfors Folkets Hus Byggnadsförening u p a så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Lidman, Eva Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant . Olovsson, Elin Johanna som är född 1983 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska int- ressen genom att efter inköp av tomt uppbygga och mot ersättning i Sikfors tillhandahålla lämpliga samlings-, biblioteks- och andra lokaler.