Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2

Norrbottens län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Piteå så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1948-01-29 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

798800-0647 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2 och det finns många verksamheter som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2 så går det att nå dem via telefon på 0920-36600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Piteåhus nr 2 är Hedkvist, Dick Gunnar Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Robert som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Dolly Ulla-Britt som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedin, Barbro Eva Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Pia Annikki som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindal, Bengt Håkan som är född 1965 och har titeln SuppleantNordsvan, Carin Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Tcherevachenko, Olga som är född 1967 och har titeln Suppleant, .