Streams Entertainment

Norrbottens län

Information

Radioshow på station i Piteå, med egen websida. Erbjuder annons- plats på hemsida, samt medieproduktioner såsom radioproduktioner, dvs jinglar, inläsningar av texter och färdiga program, grafisk design till trycksaker till kristna artister. Musikvideos, affischer, cd-konvolut, trycksaker, websidor. Föreläsningar inom mediepedagogik samt försäljning av annonsplatser på den egna websidan.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Streams Entertainment vars bolagstyp är Enskild firma.

I Piteå så är Streams Entertainment ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2001-09-05 så skapades Streams Entertainment och företaget är har F-skattsedel Streams Entertainment har haft det sedan 2001-09-17.

Streams Entertainment är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-17

790910-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är Streams Entertainment och det finns många företag som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Streams Entertainment så går det att nå dem via telefon på 0911-240321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Streams Entertainment är Carlzon, Hans Jonas som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .