AllTjänst I Norr

Norrbottens län

Information

781218-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AllTjänst I Norr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AllTjänst I Norr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som AllTjänst I Norr finns i.

AllTjänst I Norr har varit registrerat sedan 2005-10-11 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för AllTjänst I Norr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

AllTjänst I Norr är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för AllTjänst I Norr är följande:

Vill ni komma i kontakt med AllTjänst I Norr så kan ni göra det på telefon genom 0911-30235 eller genom brev på följande adress:

Reparation, egentillverkning och försäljning av diverse fordon, reservdelar och tillbehör samt olika typer av uppdrag från kunder inom motorservice, reparationer och egentillverkning ex. ombyggnation och renovering av snöskoter, moped eller liknade fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med AllTjänst I Norr och det är Ögren, Leif Johan som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,