Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Piteå här finns det många olika Ekonomisk förening. Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2007-09-06 och har organisationsnummer 769616-3398.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0911-17143 alternativt besöka eller skicka post till Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening på följande adress MURARGATAN 17, 941 63, Piteå.

Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-09.

I Kulturbyrå Lappland Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva Lapplands kulturbyrå för att stärka kulturen som en näringsgren, marknadsföring. Föreningen ska bedriva och genomföra arrangemang, förmedling, utbildning, projekt och producentverksamhet inom kultur- och miljöområdet.