Moto-x Piteå ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

Moto-x Piteå ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Moto-x Piteå ekonomisk förening finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Moto-x Piteå ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-05-28.

Moto-x Piteå ekonomisk förening som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-05-04. Men sedan 2004-05-28 så har Moto-x Piteå ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Älvsbyv. 362, 941 91, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Moto-x Piteå ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Piteå arbetar för att företag som Moto-x Piteå ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Moto-x Piteå ekonomisk förening. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva försäljning av tillbehör och reserv- delar inom motocross till medlemmarna med starkt rabatterade priser. medlemmarna kommer också att kunna vända sig till föreningen för att få hjälp och råd med service och reparationer inom motocross, samt hjälp med iordningställande inför tävlingar och resor inom ovanstående verksamhetsområde. medlemmarna deltar i föreningens verksamhet genom att nyttja föreningens tjänster.

Firmatecknare för Moto-x Piteå ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Moto-x Piteå ekonomisk förening och det är följande personer, Lindgren, Tomas Conny som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Jenny Maria som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Stig Mattias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Moto-x Piteå ekonomisk förening är 769610-8682.