piteUnika ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

piteUnika ekonomisk förening hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där piteUnika ekonomisk förening finns. I Piteå så finns det många olika Ekonomisk förening och i Norrbottens län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. piteUnika ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. piteUnika ekonomisk förening har funnits sedan och 2004-01-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till piteUnika ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till STORMYRBERGET 100, 941 91, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-61084.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

piteUnika ekonomisk förening har idag 769609-5947 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Gunnar Hannu och Åsa Nilsson, var för sig. är den som för stunden ansvarar för piteUnika ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utveckla, samordna och marknadsföra produkter och tjänster inom landsbygdsturism.

I piteUnika ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Burman, Anna-Karin Kerstin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannu, Fale Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maj Åsa Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandlund, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Öquist, Anna Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, .