Handelshuset STC Piteå Ek. för.

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Ekonomisk förening som heter Handelshuset STC Piteå Ek. för.. Det finns flera verksamheter som liknar Handelshuset STC Piteå Ek. för. i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Handelshuset STC Piteå Ek. för. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-03-06 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 2002-03-21 så har Handelshuset STC Piteå Ek. för. varit registrerat och sedan 2003-03-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Handelshuset STC Piteå Ek. för. och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Handelshuset STC Piteå Ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Batterig. 10, 941 47, Piteå. Vi ni istället prata med Handelshuset STC Piteå Ek. för. så kan ni göra det på .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla effektiva och handelskraftiga inköp från internationella marknader. genom att dessutom tillhandahålla ett bra kontaktnät, ett socialt och en aktiv informationsverksamhet, skall handelshuset få till stånd en ökad handel mellan utland och norrbotten. medlemmarna skall delta i föreningens ekonomiska verksamhet som förbrukare och genom att nyttja föreningens tjänster.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Carlson, Sven Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölund, Bengt Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ölund, Mats Göte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Handelshuset STC Piteå Ek. för. har 769608-1855 som sitt organisationsnummer.