Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening

Norrbottens län

Information

769607-3936 är organisationsnummer för verksamheten Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Piteå som är den kommunen som Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening finns i.

Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening har varit registrerat sedan 2001-08-02 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-24.

Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Olovsson, Elly Maria Johanna -Stenberg, Frits Roger

Vill ni komma i kontakt med Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening så kan ni göra det på telefon genom 070-5537574 eller genom brev på följande adress:
Stridholmsv. 21, 941 92, Arnemark

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förse medlemmarna med vatten. Detta skall ske genom drift och underhåll av gemensam anläggning avseende försörjning av vatten till medlemmar och andra inom Stridholm-Rönnberget, Piteå kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Stridholm-Rönnbergets Vatten Ekonomiska förening och det är Johansson, Helge Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olovsson, Elly Maria Johanna som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnqvist, Annika Sofia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Frits Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Bo Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,