Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-06-11.

Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-06-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sandåsg. 38, 945 32, Norrfjärden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-12343.

Piteå arbetar för att bolag som Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Föreningen har till stfte att tillvarata medlemmarnas ekonomiska intressen, genom att medlemmarna bedriver förskoleverksamhet för barn ur den kommunala bornomsogskön med inriktning på ett Reggio Emilia inspirerat arbetsätt.

Firmatecknare för Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Anna Olofsson och Lena Nilsson Sehlkvist, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening och det är följande personer, Englund, Karl Ronny som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Sehlkvist, Lena Carina E som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Anna Margareta som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sehlkvist, Kent Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Lyckobackens Förskola Ekonomisk förening är 769607-2292.