Lundqvist Murning & Kakel

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Lundqvist Murning & Kakel är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundqvist Murning & Kakel är ett av dem. Statusen för Lundqvist Murning & Kakel är att Bolaget är aktivt.

Lundqvist Murning & Kakel är ett Enskild firma och skapades 2004-01-24. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundqvist Murning & Kakel ska trivas.

Lundqvist Murning & Kakel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Murningsarbeten, kakling och försäljning av material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundqvist Murning & Kakel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04.

Idag är Lundqvist Murning & Kakel och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Lundqvist Murning & Kakel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3980149.

.

De som är på något sätt har med Lundqvist Murning & Kakel är Lundqvist, Jens Marcus Joakim som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lundqvist Murning & Kakel har 760921-XXXX som sitt organisationsnummer.