PF-racing

Norrbottens län

Information

760902-XXXX är organisationsnummer för bolaget PF-racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PF-racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som PF-racing finns i.

PF-racing har varit registrerat sedan 2002-05-24 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för PF-racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-27.

PF-racing är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för PF-racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med PF-racing så kan ni göra det på telefon genom 0911-205068 eller genom brev på följande adress:

Import-export av skoter-MC tillbehör samt reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med PF-racing och det är Forlund, Lars Peter som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,