Norrlands Snabbmat

Norrbottens län

Information

740918-XXXX är organisationsnummer för bolaget Norrlands Snabbmat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrlands Snabbmat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Norrlands Snabbmat finns i.

Norrlands Snabbmat har varit registrerat sedan 1999-03-26 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrlands Snabbmat så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Norrlands Snabbmat är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Norrlands Snabbmat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrlands Snabbmat så kan ni göra det på telefon genom 070-5515379 eller genom brev på följande adress:

Snabbmat och chark vid mässor, festivaler och marknader.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrlands Snabbmat och det är Hägglöf, Jan Erik Daniel som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,