D. Nilsson Elektronik & Data

Norrbottens län

Information

740620-XXXX är organisationsnummer för bolaget D. Nilsson Elektronik & Data. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D. Nilsson Elektronik & Data är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som D. Nilsson Elektronik & Data finns i.

D. Nilsson Elektronik & Data har varit registrerat sedan 1995-05-12 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för D. Nilsson Elektronik & Data så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

D. Nilsson Elektronik & Data är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för D. Nilsson Elektronik & Data är följande:

Vill ni komma i kontakt med D. Nilsson Elektronik & Data så kan ni göra det på telefon genom 0911-19358 eller genom brev på följande adress:

Service och konsult inom dataområdet. Försäljning av datatillbehör och programvara. Konstruktion, tillverkning och försäljning av elektronik till verkstadsindustrin samt reparation av data- och elektronikutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med D. Nilsson Elektronik & Data och det är Nilsson, Nils Daniel som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,