Granbergs Garage

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Granbergs Garage. Det finns flera företag som liknar Granbergs Garage i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Granbergs Garage är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2004-07-02 så har Granbergs Garage varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Granbergs Garage och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Granbergs Garage så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Granbergs Garage så kan ni göra det på 070-3393948.

Försäljning av däck och däcktillbehör Service och reparationer av jordbruks- och entreprenadmaskiner samt försäljning och uthyrning av dessa maskiner, fordon och verktyg Jord- och skogsbruk

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Granberg, Nils Rune som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Granbergs Garage har 730528-XXXX som sitt organisationsnummer.