Pite Rehab

Norrbottens län

Information

730327-XXXX är organisationsnummer för företaget Pite Rehab. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pite Rehab är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Pite Rehab finns i.

Pite Rehab har varit registrerat sedan 2000-03-22 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pite Rehab så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Pite Rehab är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Pite Rehab är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pite Rehab så kan ni göra det på telefon genom 0911-46125 eller genom brev på följande adress:

Naprapati, friskvård, ergonomi, massage, idrottsskadebehandling och arbetslivsinriktad rehabilitering samt utbildning inom ovanstående.

Det finns olika personer som har en koppling med Pite Rehab och det är Lindblom, Björn Mårten som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,