Restaurant Havanna

Norrbottens län

Information

730101-XXXX är organisationsnummer för företaget Restaurant Havanna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurant Havanna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Restaurant Havanna finns i.

Restaurant Havanna har varit registrerat sedan 2003-06-06 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurant Havanna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Restaurant Havanna är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Restaurant Havanna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurant Havanna så kan ni göra det på telefon genom 0911-17292 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurant Havanna och det är Zayer Alimatoori, Mahmood som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,