Thomas Wasslen målare

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Thomas Wasslen målare. Det finns flera verksamheter som liknar Thomas Wasslen målare i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Thomas Wasslen målare är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-06-16 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 2005-06-08 så har Thomas Wasslen målare varit registrerat och sedan 2005-06-16 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Thomas Wasslen målare och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Thomas Wasslen målare så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Thomas Wasslen målare så kan ni göra det på 0911-249131.

Allt som rör fastighetsrenovering såsom målning, kakel, klinker och mindre byggjobb, även uthyrning av montagetjänster till andra företag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wasslén, Lars Thomas Christer som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Thomas Wasslen målare har 720327-XXXX som sitt organisationsnummer.