Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Ekonomisk förening som heter Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1994-10-19 så har Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till NORRBODAVÄGEN 210, 946 92, Lillpite. Vi ni istället prata med Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening så kan ni göra det på 0911-62379.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensam administration och marknadsföring, gemensamma inköp och utbildning. Dessutom skall föreningen hyra och förvalta ändamålsenliga lokaler.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Likvidator, Eriksson, Anna Maria som är född 1931 och har titeln Revisor, Back, Ann-Louise som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Affärs- och Hantverkshuset "VISCHAN" ekonomisk förening har 716465-8887 som sitt organisationsnummer.