Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret

Norrbottens län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Piteå och Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret är ett Bostadsrättsförening och skapades 1986-04-28. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret ska trivas.

I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-33266.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret är Vesterlund, Rune Algot Valentin som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Siv Marianne som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Yngve Sigfrid som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Bostadsrättsföreningen Sportkvarteret har 716415-8607 som sitt organisationsnummer.