Nordsvensk Värme

Norrbottens län

Information

711028-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nordsvensk Värme. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordsvensk Värme är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Nordsvensk Värme finns i.

Nordsvensk Värme har varit registrerat sedan 2003-08-28 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordsvensk Värme så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

Nordsvensk Värme är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Nordsvensk Värme är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nordsvensk Värme så kan ni göra det på telefon genom 0911-239411 eller genom brev på följande adress:

Konsultering och försäljning av värmepumpar.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordsvensk Värme och det är Nilsson, Alf Mattias som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,